home | help ons - doe een donatie | privacy- en cookieverklaring | disclaimer | nieuws | sitemap |

Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Gedachten-gedichten.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Gedachten-gedichten.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Gedachten-gedichten.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Gedachten-Gedichten.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

Altijd de mooiste gedichten op uw Smartphone?De duizenden gedichtjes op deze website zijn ook te bekijken via je Smartphone/Tablet in pocketformaat via de speciaal hiervoor ontwikkelde gedichten app. Zo heeft u op elke verjaardag, feestje, bijeenkomst en waar dan ook ter wereld altijd de de mooiste gedichten paraat!

De gedichten app is momenteel beschikbaar voor alle iPhone, iPad en iPod producten en te downloaden in de Apple Store via deze button:


Gedichten app (NL/BE) - DBRD Projects


Een eigen religieus / christelijk geboortegedicht voorleggen?Mail ons uw eigen religieuze / christelijke geboortegedicht(en) en mogelijk komt u de eer toe, uw gedicht(en) te tonen aan heel veel medelanders.

Religieuze en christelijke geboortegedichten - navigeer snelMeer religieuze of christelijke geboortegedichten? De meeste van deze gedichten staan al in deze rubriek, maar kijk ook eens in andere rubrieken met geboortegedichtjes, ook hier vind je soms religieuze of christelijke geboortegedichten / gedichtjes.


Voeg ons toe aan uw Facebook pagina
Voeg Gedachten-gedichten.nl toe aan uw facebook pagina door op de 'Vind ik leuk' button te klikken. We danken u hartelijk voor uw aanbeveling!

Religieuze en christelijke geboortegedichten aanbevelen met Google +1
Christelijke Geboortegedichten & Religieuze Geboorte gedichtjes

Wij hebben ook een speciale rubriek met leuke, mooie christelijke geboortegedichten & geboortegedichtjes en religieuze geboorten gedichten gemaakt, en die vind je hier! Hierin kunt u allerlei religieuze en christelijke geboortegedichten en korte gedichtjes vinden die door en voor gelovigen / Christenen werden geschreven voor de geboorte van een (klein)kind/baby, zoon of dochter. Zowel hele lange als middelgrote, maar ook hele korte religieuze en korte christelijke geboortegedichten met een matige of juiste sterke religieuze of christelijke tint / inslag. Voor elk wat wils dus!


« < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 > »

Ons kind
maar geen bezit
volkomen afhankelijk
volkomen vrij
Niet gemaakt
maar geschapen
een gebaar
van de Schepper
Geluk
ons zomaar
in de schoot
gevallen

 

Weet dat de Vader je kent
Weet dat je van waarde bent
Weet dat je een wonder bent
een wonder uit Gods hand

 

Een kind dat zo mooi is
zo wonderlijk klein
dat je zo ontroert
dat kan alleen door God gegeven zijn

 

Een mens als jij was er niet eerder
en zal er na jou ook nooit meer zijn
Dat is het wonder van Gods kunstwerk
zolang je leeft uniek te zijn

 

Het leven hier op aarde
lijkt ons soms zo weinig bijzonder
Toch is er maar ´┐Ż´┐Żn
die ons het leven schenkt
Als je daar dan nog eens
goed over nadenkt:
Wat is dan toch elk pasgeboren kind
opnieuw een wonder

 


Niet gevonden wat u zocht? Zoek gericht met Google binnen deze site:Bekijk meer christelijke gedichten op Dichters.nl