home | help ons - doe een donatie | privacy- en cookieverklaring | disclaimer | nieuws | sitemap |

Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Gedachten-gedichten.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Gedachten-gedichten.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Gedachten-gedichten.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Gedachten-Gedichten.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

Altijd de mooiste gedichten op uw Smartphone?De duizenden gedichtjes op deze website zijn ook te bekijken via je Smartphone/Tablet in pocketformaat via de speciaal hiervoor ontwikkelde gedichten app. Zo heeft u op elke verjaardag, feestje, bijeenkomst en waar dan ook ter wereld altijd de de mooiste gedichten paraat!

De gedichten app is momenteel beschikbaar voor alle iPhone, iPad en iPod producten en te downloaden in de Apple Store via deze button:


Gedichten app (NL/BE) - DBRD Projects


Een eigen wens gedicht aan ons voorleggen?Mail ons uw eigen wens gedicht(en) en mogelijk komt u de eer toe, uw wens gedicht(en) te tonen aan heel veel medelanders.Voeg ons toe aan uw Facebook pagina

Voeg Gedachten-gedichten.nl toe aan uw facebook pagina door op de 'Vind ik leuk' button te klikken. We danken u hartelijk voor uw aanbeveling!

Gedichten wensjes aanbevelen met Google +1Diverse Wensen gedichten

In deze rubriek vindt u leuke, grappige en mooie wens gedichten met wensen voor het behalen van een diploma, en behalen van de pensioengerechtigde leeftijd, maar ook voor een nieuwe baan, het halen van een rijbewijs en gedichten die 'zomaar' voor de ander bedoeld zijn. Lange wens gedichten, maar ook korte wens gedichtjes met wensen voor van alles! Wensgedichten worden onder meer op wenskaarten gebruikt.


« < 1 2 > »

Met pensioen gaan is
stoppen met te leven voor je werk
en beginnen met werken
aan je leven

 

Nieuwe Baan

Een nieuwe baas, een nieuwe baan
Ga er maar flink tegenaan
Veel succes in dit nieuwe leven
Maak er wat van en blijf streven

 

Rijbewijs

Hiep Hoi Geslaagd
Zie je wel dat jij
het ook kunt
Dit roze papiertje
is je van harte gegund!

- ingezonden door Tanja -

 

Hoera, je bent geslaagd
je hebt het keurig gedaan
Nu kun je voor de eerste keer
alleen zelf autorijden gaan

- ingezonden door Tanja -

 
Niet gevonden wat u zocht? Zoek gericht met Google binnen deze site:
Bekijk meer gedichten op Dichters.nl