home | help ons - doe een donatie | privacy- en cookieverklaring | disclaimer | nieuws | sitemap |

Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Gedachten-gedichten.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Gedachten-gedichten.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Gedachten-gedichten.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Gedachten-Gedichten.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

Altijd de mooiste gedichten op uw Smartphone?De duizenden gedichtjes op deze website zijn ook te bekijken via je Smartphone/Tablet in pocketformaat via de speciaal hiervoor ontwikkelde gedichten app. Zo heeft u op elke verjaardag, feestje, bijeenkomst en waar dan ook ter wereld altijd de de mooiste gedichten paraat!

De gedichten app is momenteel beschikbaar voor alle iPhone, iPad en iPod producten en te downloaden in de Apple Store via deze button:


Gedichten app (NL/BE) - DBRD Projects


Rijmwoordenboek

Hier kunt u eenvoudig rijmwoorden vinden voor een woord. Het rijmwoordenboek bevat al meer dan 50.000 rijmwoorden. Deze tool kan enorm handig zijn als u een gedicht aan het maken bent, maar geen passend rijmend woord kunt vinden. Bekijk ook onze pagina 'Rijmen en regels' voor meer informatie over rijmen, rijmschema's en rijmregels.

Voer hieronder een woord in waarvoor u rijmwoorden wilt hebben. U kunt ook een woord opgeven dat een onderdeel is van een ander (langer) woord, of een woord dat specifiek begint of eindigt met bepaalde letters.

zoek rijmwoorden
zoek woorden met het daarin het woord/de letters
zoek woorden die beginnen met de letters
zoek woorden die eindigen met de letters

Woord (minimaal 2 letters):