home |

Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Gedachten-gedichten.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Gedachten-gedichten.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Gedachten-gedichten.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Gedachten-Gedichten.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

Gedichten rubrieken:

Een eigen beterschap gedicht voor een kind aan ons voorleggen?Mail ons uw eigen beterschap gedicht(en) voor kinderen en mogelijk komt u de eer toe, uw gedicht(en) te tonen aan heel veel medelanders.Voeg ons toe aan uw Facebook pagina

Voeg Gedachten-gedichten.nl toe aan uw facebook pagina door op de 'Vind ik leuk' button te klikken. We danken u hartelijk voor uw aanbeveling!

Beterschap gedichten (kind) aanbevelen met Google +1

Beterschap gedichten kind / kinderen

Mooie beterschap gedichten voor een ziek kind en korte beterschap gedichtjes voor zieke kinderen. Is uw kind ziek, of het kind (of wellicht wel het kleine babytje) van iemand in uw omgeving? Steun het kleintje of zijn/haar ouders dan met een mooi kort beterschap gedichtje. Een hart onder de riem van de ouders en een hand naar beterschap voor het kind, ook na operaties. Beterschap gewenst! Tip, kijk ook eens in de rubriek met de algemene beterschap gedichten.


Ben je ziek?
Dan is je bed een grote witte troon
Je lakens zijn de vlaggen
En je kussen wordt een kroon
Je moeder is de hertogin
De dokter wordt lakei
De bloemen op het behang zijn mensen
En de koningin?
Dat ben JIJ !!

 
Het was een veelbewogen jaar
met een lach en een traan
maar als ik je stralende snoetje zie
dan weet ik... je hebt het goed doorstaan!

 
Uchjes en kuchjes
Hatsjie en hatsjoe
Heel veel beterschap
Wensen wij je toe

 Niet gevonden wat u zocht? Zoek gericht met Google binnen deze site:
Bekijk meer beterschapsgedichten voor en over kinderen op Dichters.nl