home | help ons - doe een donatie | privacy- en cookieverklaring | disclaimer | nieuws | sitemap |

Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Gedachten-gedichten.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Gedachten-gedichten.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Gedachten-gedichten.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Gedachten-Gedichten.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

Altijd de mooiste gedichten op uw Smartphone?De duizenden gedichtjes op deze website zijn ook te bekijken via je Smartphone/Tablet in pocketformaat via de speciaal hiervoor ontwikkelde gedichten app. Zo heeft u op elke verjaardag, feestje, bijeenkomst en waar dan ook ter wereld altijd de de mooiste gedichten paraat!

De gedichten app is momenteel beschikbaar voor alle iPhone, iPad en iPod producten en te downloaden in de Apple Store via deze button:


Gedichten app (NL/BE) - DBRD Projects


Een eigen valentijnsgedicht aan ons voorleggen?Mail ons uw eigen valentijnsgedichten en mogelijk komt u de eer toe, uw gedicht(en) te tonen aan heel veel medelanders.Voeg ons toe aan uw Facebook pagina

Voeg Gedachten-gedichten.nl toe aan uw facebook pagina door op de 'Vind ik leuk' button te klikken. We danken u hartelijk voor uw aanbeveling!

Valentijnsgedichten aanbevelen met Google +1

Meer valentijnsgedichtenMeer valentijns gedichten lezen..., er zijn momenteel tien pagina's met valentijnsgedichten, waaronder enkele pagina's met engelse valentijnsgedichtjes.

Valentijnsgedichten (begin)
Engelse valentijnsgedichten
Engelse valentijnsgedichten 2

Valentijnsgedichten Dichters.nl

Engelse valentijnsgedichten (10)

Op deze pagina vind je allerhande mooie Valentijns gedichten en gedichtjes voor Valentijnsdag. Valentijnsdag is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes zoals kaarten, bloemen, parfum of chocolade. Valentijnsdag wordt gevierd op 14 februari, en in vele landen. Tegenwoordig gaat het bij Valentijnsdag niet meer alleen om anonieme geliefden, maar ook om het uitdrukken van liefde voor je partner. Doe je anonieme liefde of je eigen geliefde eens een valentijnsgedichtje cadeau voor deze speciale dag!


« < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > »

Valentijn

You're so lovable, you're so sweet,
To be your Valentine would make my day complete.

- Schorpioentje -

 

Be my Valentine

It happened when I saw your smile.
Your eyes lokked into mine.
I loved you dearly since that day.
Be my Valentine.

- Schorpioentje -

 

5 Little hearts

5 little hearts, all in a row
The first one said, "I love you so."
The second one said, "Will you be my Valentine?"
The third one said, "I will, if you'll be mine,"
The fourth one said, "I'll always be your friend."
The fifth one said, "Until the very end."

- Nathalie G -

 

Will you be my Valentine?

Under the pleasant breeze the wave kisses shore...and love with a little hand
touches me and makes me ask you...Will you be my valentine?

 
Niet gevonden wat u zocht? Zoek gericht met Google binnen deze site: