home | help ons - doe een donatie | privacy- en cookieverklaring | disclaimer | nieuws | sitemap |

Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Gedachten-gedichten.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Gedachten-gedichten.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Gedachten-gedichten.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Gedachten-Gedichten.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

Altijd de mooiste gedichten op uw Smartphone?De duizenden gedichtjes op deze website zijn ook te bekijken via je Smartphone/Tablet in pocketformaat via de speciaal hiervoor ontwikkelde gedichten app. Zo heeft u op elke verjaardag, feestje, bijeenkomst en waar dan ook ter wereld altijd de de mooiste gedichten paraat!

De gedichten app is momenteel beschikbaar voor alle iPhone, iPad en iPod producten en te downloaden in de Apple Store via deze button:


Gedichten app (NL/BE) - DBRD Projects


Een eigen Engels liefdesgedicht aan ons voorleggen?Mail ons uw eigen gedicht(en) en mogelijk komt u de eer toe, uw gedicht(en) te tonen aan heel veel medelanders.Voeg ons toe aan uw Facebook pagina

Voeg Gedachten-gedichten.nl toe aan uw facebook pagina door op de 'Vind ik leuk' button te klikken. We danken u hartelijk voor uw aanbeveling!

Engelse liefdesgedichten aanbevelen met Google +1Engelse liefdesgedichten & gedichtjes 3

Breng iemand op wie u verliefd bent of van wie u houdt uw liefde over via Engelse liefdesgedichten en korte Engelse liefdesgedichtjes. Uw liefde tonen aan hem of haar via een liefdesgedicht is een van de meest speciale manieren om liefde over te brengen, iets wat dus ook in het Engels kan, of misschien wel juist!... Engelstalige gedichten en kleine korte gedichtjes, over vlinders in de buik, trouw, een hart dat sneller klopt, (gelaten) tranen, gevoelens; de mooiste en meest gevoelige engelse liefdesgedichtjes zijn door ons voor U geselecteerd.


« < 1 2 3 4 > »

There are no words
to express what I feel for you
There are no songs
as beautifull as the music
that fills my soul
when I hear your voice
There are no roses
as lovely as your smile
There are no days
brighter than the days
I spend with you
Nothing moves me
like you do
You are my light
in the darkness
And there could never be words
strong enough to express
my love for you

- ingezonden door Kristel -

 


You can fall from a mountain
You can fall from a tree
But the best way to fall
Is in love with me

- ingezonden door Fietje NoNo -

 

Someone, somewhere, dreams of your smile
and finds your presence in life so worthwhile
So when you're lonely, remember it's true
that someone, somewhere, is thinking of you!

- ingezonden door Claudia -