home | help ons - doe een donatie | privacy- en cookieverklaring | disclaimer | nieuws | sitemap |

Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Gedachten-gedichten.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Gedachten-gedichten.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Gedachten-gedichten.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Gedachten-Gedichten.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

Altijd de mooiste gedichten op uw Smartphone?De duizenden gedichtjes op deze website zijn ook te bekijken via je Smartphone/Tablet in pocketformaat via de speciaal hiervoor ontwikkelde gedichten app. Zo heeft u op elke verjaardag, feestje, bijeenkomst en waar dan ook ter wereld altijd de de mooiste gedichten paraat!

De gedichten app is momenteel beschikbaar voor alle iPhone, iPad en iPod producten en te downloaden in de Apple Store via deze button:


Gedichten app (NL/BE) - DBRD Projects


Een eigen beterschapsgedicht aan ons voorleggen?Mail ons uw eigen beterschap gedichten en mogelijk komt u de eer toe, uw gedicht(en) te tonen aan heel veel medelanders.
Voeg ons toe aan uw Facebook pagina

Voeg Gedachten-gedichten.nl toe aan uw facebook pagina door op de 'Vind ik leuk' button te klikken. We danken u hartelijk voor uw aanbeveling!

Beterschap gedichten aanbevelen met Google +1

Beterschap gedichten & beterschap gedichtjes 2

Wens een vriend, vriendin, familielid of collega beterschap door middel van een van deze beterschap gedichten en korte beterschap gedichtjes, om zodoende hem of haar wat op te fleuren! Een bloemetje kan natuurlijk ook, maar een gedicht, of een gedicht met een bloemetje zal de zieke vast als veel persoonlijker ervaren. Ook de zieke collega's mogen niet worden vergeten... Minder handen maken immers zwaarder werk. Wij hebben zowel beterschap gedichten en gedichtjes voor zieken die kort ziek zijn als zieken die (al) langer ziek zijn.


« < 1 2 > »

Een kaartje
om te laten weten
wie ziek is
wordt hier niet vergeten

- Nel van Drie; ingezonden door Nell Broens -

 

It's surely no fun
to be under the weather
I hope very soon
you'll be feeling much better

Lots of good wishes
and get well hugs too
are sent with this card
especially for you!

 

Heel veel liefde
heel veel vriendschap
en een kusje voor de pijn
is voor alle zieke mensen
nog steeds het beste medicijn

 


Neem wat vriendschap en wat liefde
plus een glaasje rode wijn
Ik weet zeker dat je dan spoedig
weer helemaal fit zult zijn

 Niet gevonden wat u zocht? Zoek gericht met Google binnen deze site:
Bekijk meer beterschapsgedichten op Dichters.nl