home | help ons - doe een donatie | privacy- en cookieverklaring | disclaimer | nieuws | sitemap |

Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Gedachten-gedichten.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Gedachten-gedichten.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Gedachten-gedichten.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Gedachten-Gedichten.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

Altijd de mooiste gedichten op uw Smartphone?De duizenden gedichtjes op deze website zijn ook te bekijken via je Smartphone/Tablet in pocketformaat via de speciaal hiervoor ontwikkelde gedichten app. Zo heeft u op elke verjaardag, feestje, bijeenkomst en waar dan ook ter wereld altijd de de mooiste gedichten paraat!

De gedichten app is momenteel beschikbaar voor alle iPhone, iPad en iPod producten en te downloaden in de Apple Store via deze button:


Gedichten app (NL/BE) - DBRD Projects


Een eigen gedicht aan ons voorleggen?Mail ons uw eigen gedicht(en) en mogelijk komt u de eer toe, uw gedicht(en) te tonen aan heel veel medelanders.

Voeg ons toe aan uw Facebook pagina

Voeg Gedachten-gedichten.nl toe aan uw facebook pagina door op de 'Vind ik leuk' button te klikken. We danken u hartelijk voor uw aanbeveling!

Gedichten aanbevelen met Google +1

Geboren met de keizersnede - geboortegedichten & gedichtjes

De mooiste geboortegedichten en geboortegedichtjes over de keizersnede/keizersnee baby's. Keizersnede (sectio caesarea) is de benaming voor de manier van bevallen waarbij de moeder operatief via de buikwand van haar kind(eren) wordt verlost. Is ook uw zoontje of dochtertje of een kindje/leintje van een ander persoon in uw omgeving geboren via een keizersnede, dan zijn ook hier aparte mooie keizersnede gedichten & korte gedichtjes voor/over. U vindt een kleine selectie in deze speciale keizersnede gedichten rubriek.Kiekeboe, daar ben je dan
via de keizersnee
hebben ze je gehaald
want je lag
met je stuitje ingedaald
voor je moeder een beetje pech
jij nam de kortste weg

 


Keizersnee....
een beetje pech
de baby nam de kortste weg

- Marit van Dijk-Boelhouwer -

 

Na lange tijd in mama's buik
eindelijk door het babyluik

 
Niet gevonden wat u zocht? Zoek gericht met Google binnen deze site:Bekijk meer geboorte felicitaties gedichten op Dichters.nl