home | help ons - doe een donatie | privacy- en cookieverklaring | disclaimer | nieuws | sitemap |

Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Gedachten-gedichten.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Gedachten-gedichten.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Gedachten-gedichten.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Gedachten-Gedichten.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

Altijd de mooiste gedichten op uw Smartphone?De duizenden gedichtjes op deze website zijn ook te bekijken via je Smartphone/Tablet in pocketformaat via de speciaal hiervoor ontwikkelde gedichten app. Zo heeft u op elke verjaardag, feestje, bijeenkomst en waar dan ook ter wereld altijd de de mooiste gedichten paraat!

De gedichten app is momenteel beschikbaar voor alle iPhone, iPad en iPod producten en te downloaden in de Apple Store via deze button:


Gedichten app (NL/BE) - DBRD Projects


Een eigen sinterklaasgedicht aan ons voorleggen?Mail ons uw eigen sinterklaasgedichten en mogelijk komt u de eer toe, uw sinterklaasgedicht(en) te tonen aan heel veel medelanders.

Voeg ons toe aan uw Facebook pagina

Voeg Gedachten-gedichten.nl toe aan uw facebook pagina door op de 'Vind ik leuk' button te klikken. We danken u hartelijk voor uw aanbeveling!

Sinterklaas gedichten aanbevelen met Google +1

Navigeer snel - sinterklaasgedichtenOude sinterklaas gedichten & gedichtjes (11)

De mooiste oude sinterklaasgedichten voor en over sinterklaas, aangeboden door Gedachten-Gedichten. Naast sinterklaasgedichtjes van deze tijd zijn er ook vele oude sinterklaasgedichtjes uit vroeger tijd. Deze zijn misschien niet zo passend voor bij een sinterklaascadeau of een surprise, maar dat neemt niet weg dat ze leuk kunnen zijn of goed van pas kunnen komen. Enkele oude sinterklaas gedichten / gedichtjes vind je hier, mettertijd zal de rubriek verder worden uitgebreid. Heeft u zelf nog 'oude sinterklaas gedichten', dan kunt u deze altijd insturen, via de pagina contact.


« < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 > »

St. Nikolaas bij een Rijk Kind

Sint Niklaas! kom binnen,
'Wat moois brengt gij mee?'
Graag had ik een boekje!....'
'Ik schenk u er twee.'
'Het een zal u leeren,'
'Dat Godsvrucht en deugd'
'Meer waard zijn dan schatten,'
'De bron zijn van vreugd.'
'Het tweede toont klaar u,'
'Wat vreugd men geniet,'
'Zoo men van zijn' rijkdom'
'Ook d' armen iets biedt.'

Jan Schenkman (geboren in 1806, overleden in 1863)
uit: St. Nikolaas en zijn knecht (1850)


 


Niet gevonden wat u zocht? Zoek gericht met Google binnen deze site: